BUĞDAY UNU ÇEŞİTLERİMİZ
Tahılların öğütülmesiyle elde edilen ezilmiş maddeye un denir.
EKMEK UNU
Ekmek yapmak için özel buğday unu kullanıyoruz. Yüksek protein ve yüksek gluten içeriğine sahiptir.
Enerji (KJ / kcal): | 1470/350 |
Yağ (g): | 1,3 |
Doymuş Yağ (G): | 0,3 |
Karbonhidratlar (G): | 68.2 |
Şeker (G): | 3 |
Protein (g) (min): | 11,5 |
Tuz (G): | 0,12 |
PASTA UNU
Geniş bir kullanım yelpazesi için idealdir. Her türlü turta, poğaça, kek, kuru pasta, kek ve pandispanya gibi unlu mamuller gibi mayalı ürünlerin yapımı için uygundur.
Enerji (KJ / kcal): | 346/1447 |
Yağ (g): | 1,1 |
Doymuş Yağ (G): | 0,3 |
Karbonhidratlar (G): | 71 |
Şeker (g): | 0 |
Fiber (G): | 3,3 |
Protein (G): | 12 |
Tuz (G): | 0,1 |
BAKLAVA UNU
Özellikle baklava ve börek yapımında kullanabileceğiniz gibi diğer unlu mamullerin yapımında da kullanabilirsiniz.
Enerji (KJ / kcal): | 362/1520 |
Yağ (g): | 1,4 |
Doymuş Yağ (G): | 0,2 |
Karbonhidratlar (G): | 72.2 |
Şeker (G): | 1,1 |
Fiber (G): | 2,4 |
Protein (G): | 13,1 |
Folik asit (MCG): | 60.0 |
Demir (mg): | 4,2 |
Tuz (G): | 0,1 |