Un

BUĞDAY UNU ÇEŞİTLERİMİZ

Tahılların öğütülmesiyle elde edilen ezilmiş maddeye un denir.

EKMEK UNU

Ekmek yapmak için özel buğday unu kullanıyoruz. Yüksek protein ve yüksek gluten içeriğine sahiptir.

Enerji (KJ / kcal): 1470/350
Yağ (g): 1,3
Doymuş Yağ (G): 0,3
Karbonhidratlar (G):  68.2
Şeker (G): 3
Protein (g) (min): 11,5
Tuz (G): 0,12

 

PASTA UNU

Geniş bir kullanım yelpazesi için idealdir. Her türlü turta, poğaça, kek, kuru pasta, kek ve pandispanya gibi unlu mamuller gibi mayalı ürünlerin yapımı için uygundur.

Enerji (KJ / kcal): 346/1447
Yağ (g): 1,1
Doymuş Yağ (G): 0,3
Karbonhidratlar (G):  71
Şeker (g): 0
Fiber (G): 3,3
Protein (G): 12
Tuz (G): 0,1

 

BAKLAVA UNU

Özellikle baklava ve börek yapımında kullanabileceğiniz gibi diğer unlu mamullerin yapımında da kullanabilirsiniz.

Enerji (KJ / kcal): 362/1520
Yağ (g): 1,4
Doymuş Yağ (G): 0,2
Karbonhidratlar (G):  72.2
Şeker (G): 1,1
Fiber (G): 2,4
Protein (G): 13,1
Folik asit (MCG): 60.0
Demir (mg): 4,2
Tuz (G): 0,1
×
Merhaba, bilgi almak istiyorum.